Aamulenkki 
Scandic Park Helsinki 

Parhaat lenkkimaastot hotellivierailleen Helsingin keskusta-alueen hotelleista tarjoaa Scandic Park (samoin kuin viereinen Crowne Plaza). Töölönlahti on inspiroiva alue juosta tai kävellä kaikkina vuorokauden aikoina, lähes säällä kuin säällä. Noin 2,2 kilometrin mittainen kevyen liikenteen väylä kiertää Töölönlahden. Sen varrella näet niin kuuluisat kulttuurilaitokset, Linnunlaulun vanhat huvilat kuin uuden urbaanin keskusta-alueenkin, eikä vilkkaita katuja tarvitse ylittää päästyäsi puistoalueelle.

Mitä muuta hyvien lenkkimaastojen lisäksi?

Scandic Park on yksi Helsingin suurimmista hotelleista. Kun hotelli on täydenpuoleinen, aamiaisbuffet on erittäin ruuhkainen. Sijainti kävelyetäisyydellä oopperasta, Stadionista, Finnair Stadiumista ja vanhasta jäähallista tekee Scandic Parkista varteenotettavan vaihtoehdon, jos olet ilta- tai aamutilaisuudessa jossain niistä. Hotellin lähettyvillä on muutamia hyviä töölöläisravintoloita.

Hotellin nettisivut

Vai olisiko sittenkin tärkeämpää... 
Aamiainen
Sijainti
Palvelu
Aamulenkki
Tyyli
Näköala
Lentoasema
Kylpyhuone
Suvaitsevaisuus
Hotellisuositus, johon voit luottaa

"Olen yöpynyt kaikissa suosittelemissani hotelleissa henkilökohtaisesti. Jos olet perheellinen aikuinen ihminen, pystyt samaistumaan kokemuksiini. Osa hotellikokemuksista on sponsoroituja. Mielipiteeni ovat silti vain ja ainoastaan minun"

  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon