Suvaitsevaisuus
Hotelli Helka

Hotelli Helkan perusti Suomen NNKY vuonna 1969 rakennukseen, jonka NNKY:n naiset olivat rakennuttaneet 1920-luvun lopulla. Tarkoituksena tuolloin oli rakentaa paikka, johon naisten oli turvallista tulla. Hotellin nykyisin käyttämä teema #pinklikehelka onkin peräisin tuolta ajalta ja on laventunut kaikenlaisen syrjinnän vastaiseksi toiminnaksi. Hotelli Helkassa uskotaan, että liiketoiminta on osa yhteiskuntaa ja siksi he haluavat olla rohkeita yhteiskunnan jäseniä. Tänä päivänä suvaitsemattomuutta kohtaavat useat tahot, mm. homoseksuaalit. Hotelli Helka on aktiivisesti tasa-arvoinen kaikkia asiakkaitaan kohtaan, mutta aivan erityisesti epätasa-arvoa kokevia kohtaan.

 

Hotelli Helkassa suvaitsevaisuus tai tasa-arvoisuus ei ole päälleliimatun oloista eikä se ole itseään korostavaa. Enemmistöön kuuluvillekin hotelli on hyvä paikka yöpyä.

Mitä suvaitsevaisuuden lisäksi?

Hotelli Helkassa on menossa iso, koko hotellin kattava hotellihuoneiden ja käytävien kunnostusprojekti. Kaikki huoneet pitäisi olla uusittuna vuoden 2018 aikana. Uusitut huoneet ovat tyylikkäitä, joskin melko pieniä nykymittakaavan mukaan. Erityisesti kylpyhuoneet ovat nykyihmiselle melko ahtaita. Hotelli Helkan aamiainen on määrällisesti keskiverto, mutta laadullisesti keskivertoa parempi. Hotellin arvomaailma näkyy raaka-ainevalinnoissa. 

Hotellin nettisivut

Vai olisiko sittenkin tärkeämpää... 
Aamiainen
Sijainti
Palvelu
Aamulenkki
Tyyli
Näköala
Lentoasema
Kylpyhuone
Suvaitsevaisuus
Hotellisuositus, johon voit luottaa

"Olen yöpynyt kaikissa suosittelemissani hotelleissa henkilökohtaisesti. Jos olet perheellinen aikuinen ihminen, pystyt samaistumaan kokemuksiini. Osa hotellikokemuksista on sponsoroituja. Mielipiteeni ovat silti vain ja ainoastaan minun"

  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon