Suvaitsevaisuus
Hotelli Helka

Hotelli Helkan perusti Suomen NNKY vuonna 1969 rakennukseen, jonka NNKY:n naiset olivat rakennuttaneet 1920-luvun lopulla. Tarkoituksena tuolloin oli rakentaa paikka, johon naisten oli turvallista tulla. Hotellin nykyisin käyttämä teema #pinklikehelka onkin peräisin tuolta ajalta ja on laventunut kaikenlaisen syrjinnän vastaiseksi toiminnaksi. Hotelli Helkassa uskotaan, että liiketoiminta on osa yhteiskuntaa ja siksi he haluavat olla rohkeita yhteiskunnan jäseniä. Tänä päivänä suvaitsemattomuutta kohtaavat useat tahot, mm. homoseksuaalit. Hotelli Helka on aktiivisesti tasa-arvoinen kaikkia asiakkaitaan kohtaan, mutta aivan erityisesti epätasa-arvoa kokevia kohtaan.

 

Hotelli Helkassa suvaitsevaisuus tai tasa-arvoisuus ei ole päälleliimatun oloista eikä se ole itseään korostavaa. Enemmistöön kuuluvillekin hotelli on hyvä paikka yöpyä.

Mitä suvaitsevaisuuden lisäksi?

Hotelli Helkassa on menossa iso, koko hotellin kattava hotellihuoneiden ja käytävien kunnostusprojekti. Kaikki huoneet pitäisi olla uusittuna vuoden 2018 aikana. Uusitut huoneet ovat tyylikkäitä, joskin melko pieniä nykymittakaavan mukaan. Erityisesti kylpyhuoneet ovat nykyihmiselle melko ahtaita. Hotelli Helkan aamiainen on määrällisesti keskiverto, mutta laadullisesti keskivertoa parempi. Hotellin arvomaailma näkyy raaka-ainevalinnoissa. 

Hotellin nettisivut

Hotelli Helka
Hotelli Helka
press to zoom
Hotelli Helka
Hotelli Helka
press to zoom
Hotelli Helka
Hotelli Helka
press to zoom
Hotelli Helka
Hotelli Helka
press to zoom
Vai olisiko sittenkin tärkeämpää...