Kylpyhuone
Clarion Airport Hotel Helsinki

Clarion Airport Hotel Helsinki on yksi uusimmista Helsingin lentoaseman läheisyydessä olevista hotelleista. Hotellin ikääntyminen näkyy yleensä erityisesti kylpyhuoneissa, niin tyylin, kalusteiden kuin ihan kuluneisuudenkin osalta. Clarionissa kaikki on luonnollisesti ihan uutta. Osassa Clarion Airpot Hotel Helsingin hotellihuoneista kylpyhuoneet ovat erittäin tilavia, avaria ja ison himmennetyn kokoseinäikkunan ansiosta myös ilmavia.

Kylpyhuonesuunnittelussa pienet yksityiskohdat ratkaisevat. Clarion Airport Hotel Helsingin kylpyhuoneissa on mm. epäsuora yövalo ja tilaa pitemmällekin ihmiselle kuivata itseään. Kiva yksityiskohta on myös alaosaltaan himmennetty ikkuna, josta voit katsella ulos vaikka hiuksia kuivatessasi.

Mitä muuta tyylikkään kylpyhuoneen lisäksi?

Clarion Airport Hotel Helsinki on uutena hotellina rakennettu siten, että lentomelu ei kuulu sisälle, vaikka kiitorata häämöttääkin läheisen rahtiterminaalin takana. Yhteys lentoasemalle on erittäin helppo ja joustava läheisen Aviapoliksen rautatieaseman ansiosta; yksi rautatieaseman sisäänkäynneistä sijaitsee hotellin pääoven vieressä. Hotellista saa aamiaista joustavasti ja muutenkin henkilökunta on hyvin palveluhenkistä.

Aivan hotellin vieressä on Suomen Ilmailumuseo, joka on erittäin kiinnostava kohde kaikille lentämisen historiasta kiinnostuneille, ja etenkin, jos olet liikkeellä lasten kanssa.

Hotellin nettisivut

Vai olisiko sittenkin tärkeämpää... 
Aamiainen
Sijainti
Palvelu
Aamulenkki
Tyyli
Näköala
Lentoasema
Kylpyhuone
Suvaitsevaisuus
Hotellisuositus, johon voit luottaa

"Olen yöpynyt kaikissa suosittelemissani hotelleissa henkilökohtaisesti. Jos olet perheellinen aikuinen ihminen, pystyt samaistumaan kokemuksiini. Osa hotellikokemuksista on sponsoroituja. Mielipiteeni ovat silti vain ja ainoastaan minun"

  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon