Lentoasema
Clarion Airport Hotel Helsinki

Clarion Airport Hotel Helsinki on yksi uusimmista Helsingin lentoaseman läheisyydessä olevista hotelleista. Uutuusarvo on syy sinänsä hotellin valintaan, mutta Clarion Airport Hotel Helsingissä on muitakin hyviä puolia.

 

Lentoasemahotellit ovat luonteeltaan hieman erilaisia verrattuna keskustahotelleihin; syy niissä majoittumiseen liittyy yleensä jotenkin lentoasemaan. Joko ollaan lähdössä lennolle tai tulossa sieltä, osallistutaan konferenssiin, jonka osanottajista osa saapuu lentäen tai ollaan työmatkalla lentoaseman ympäristön yrityksissä. Kaikki näitä valintakriteereitä yhdistää tarve joustavuuteen, tarve helppoon lentokenttäyhteyteen, halu nukkua silloin kun voi ja tarve myös työskennellä. Lisäksi lentokenttähotelleissa majoittuvat ovat yleensä nähneet jo aika paljon hotellihuoneita, joten he tietävät, mitä hyvältä hotellihuoneelta voi vaatia.

Clarion Airport Hotel Helsinki onnistuu vastaamaan kaikkiin näihin tarpeisiin. Uutena hotellina se on rakennettu siten, että lentomelu ei kuulu sisälle, vaikka kiitorata häämöttääkin läheisen rahtiterminaalin takana. Yhteys lentoasemalle on erittäin helppo ja joustava läheisen Aviapoliksen rautatieaseman ansiosta; yksi rautatieaseman sisäänkäynneistä sijaitsee hotellin pääoven vieressä. Hotellista saa aamiaista joustavasti ja muutenkin henkilökunta on hyvin palveluhenkistä. Huoneet ja yleiset tilat ovat skandinaavisen tyylikkäät.

Mitä muuta lentoaseman läheisyyden lisäksi?

Osassa Clarion Airport Hotel Helsingin huoneista on erittäin tyylikkäät, ilmavat ja tilavat kylpyhuoneet. Suuri himmennetty ikkuna tuo kylpyhuonetilaan tulvimalla luonnonvaloa, valaistuksen yksityiskohdat ovat loppun asti mietityt ja nateriaalit laadukkaat.

Aivan hotellin vieressä on Suomen Ilmailumuseo, joka on erittäin kiinnostava kohde kaikille lentämisen historiasta kiinnostuneille, ja etenkin, jos olet liikkeellä lasten kanssa.

Hotellin nettisivut

Clarion Airport Helsinki
Clarion Airport Helsinki
press to zoom
Clarion Airport Helsinki
Clarion Airport Helsinki
press to zoom
Clarion Airport Helsinki
Clarion Airport Helsinki
press to zoom
Clarion Airport Helsinki
Clarion Airport Helsinki
press to zoom
Vai olisiko sittenkin tärkeämpää...