Näköala
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki on Helsingin korkein hotelli. Jo korkeus, mutta myös sijainti luovat edellytykset erinomaisille näkymille. Näkymistä otetaankin kaikki irti. Hotellin kummankin 16-kerroksisen tornin huipulla on näköaloista viehättyneille nähtävää. Toisella huipulla on baari, jonka näkymät peittoavat entisen valtiaan, Hotelli Tornin Ateljee Barin näkymät. Erityisen hienoa ovat näkymät auringonlaskuun. Toisella huipulla on sauna- ja uima-allasosasto. Niin saunasta kuin erityisesti uima-allasalueelta on avoimet näköalat mereelle. Vaikket olisikaan sauna- tai uima-allastyyppiä, näkymiä kannattaa käydä katsomassa.

Huoneistakin aukeaa hienot näkymät, jos huoneesi on riittävän korkealla. Ota huomioon, että osasta standard-huonesita näkymä voi olla hissikuiluun.

Mitä muuta näköalan lisäksi?

Clarion Hotel Helsinki on leimallisestiiso kongressihotelli. Kaikenlaisia tapahtumia riittää lähes joka päivälle ja sen myötä kongressivieraita. Jos hotelli on hyvin täynnä, aamiaisravintolassa on ruuhkainen tunnelma. Aivan hotellin lähellä ei ole juurikaan nähtävää, mutta keskustaan vievät ratikat lähtevät aivan hotellin edestä.

Hotellin nettisivut

Vai olisiko sittenkin tärkeämpää... 
Aamiainen
Sijainti
Palvelu
Aamulenkki
Tyyli
Näköala
Lentoasema
Kylpyhuone
Suvaitsevaisuus
Hotellisuositus, johon voit luottaa

"Olen yöpynyt kaikissa suosittelemissani hotelleissa henkilökohtaisesti. Jos olet perheellinen aikuinen ihminen, pystyt samaistumaan kokemuksiini. Osa hotellikokemuksista on sponsoroituja. Mielipiteeni ovat silti vain ja ainoastaan minun"

  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon