Palvelu 
Hotel Haven

Jos Ruotsin kuninkaalliset ovat yöpyneet Havenissa Helsingissä vieraillessaan, voit olla varma, että palvelu hotellissa on parasta kaupungissa. Mutta kaikkein hienointa on se, ettei sinun tarvitse olla kuninkaallinen saadaksesi tätä ylitsepursuavan läsnäolevaa palvelua osaksesi. Hääpari, lapsiperhe, turistiryhmä - kaikki ovat yhtä arvokkaita.

 

Erittäin kohtelias ja läsnäoleva palvelu saattaisi tuntua kiusaannuttavalta ja pokkuroivalta, mutta Havenissa palvelu on rentoa ja tilanteenmukaista. 

Mitä muuta hyvän palvelun lisäksi?

Hotel Havenilla on hyvä ​sijainti Helsingin turistimaamerkkien välittömässä läheisyydessä. Espan puisto, Kauppatori merivesikylpylöineen, Vanha Kauppahalli, Senaatintori - kaikki ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Hotellin nettisivut

Hotel St. George Helsinki

St. George on uusin lisä Helsingin luksushotellitarjontaan. Hotellin ensivaikutelmaa leimaa taide, niin aulan katosta tuijottava Ai Wei Wein lohikäärme kuin Winter Gardenin katosta roikkuva Pekka Jylhän kuusimetrinen messinkilintu ottavat niin hotellivieraat kuin satunnaisetkin kävijät vastaan. Heti seuraavaksi tulija havaitsee palvelun. Kaikkialla hotellissa on paljon henkilökuntaa ja henkilökunta ottaa epäsuomalaiseen tapaan ensikontaktin. Bakeryssä leipuri haluaa kertoa leipäjuurestaan, spassa kerrotaan miten tulee toimia, ravintoloissa ollaan valmiita toteuttamaan normaalivalikoiman ulkopuolisiakin asioita.

Suomalaiset ovat tottuneet itsepalveluun ja osa pitää palvelun vastaaanottamista jotenkin nolona. Hyvin tehtynä palvelu on puoliksi huomaamatonta, ystävällisen tilannetajuista ja odotukset ylittävää. St. Georgesta sitä saa.

Mitä muuta hyvän palvelun lisäksi?

Hotel St. Georgessa on aikuisten kylpylä, jossa on kaunista ja rauhallista. Oma leipomo leipoo tuoretta leipää aamusta iltaan. Hyvä sijainti vanhan kirkkopuiston laidalla kivenheiton päässä Stockmannista mahdollistaa liikkumisen kävellen. Hotellissa on kaikkialla taidetta nähtävänä, joten senkin katselemiseen kannattaa varata aikaa.

Hotellin nettisivut

Vai olisiko sittenkin tärkeämpää... 
Aamiainen
Sijainti
Palvelu
Aamulenkki
Tyyli
Näköala
Lentoasema
Kylpyhuone
Suvaitsevaisuus
Hotellisuositus, johon voit luottaa

"Olen yöpynyt kaikissa suosittelemissani hotelleissa henkilökohtaisesti. Jos olet perheellinen aikuinen ihminen, pystyt samaistumaan kokemuksiini. Osa hotellikokemuksista on sponsoroituja. Mielipiteeni ovat silti vain ja ainoastaan minun"

  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon